Vortex Rugby: Ny Sponsor for Herrelandslaget i 7s Rugby

Norsk Rugby tar et nytt skritt på veien mot vekst og utvikling med Vortex som ny sponsor for herrelandslaget i 7s rugby.

Vortex Rugby er en klesprodusent som spesialiserer seg på rugbybekledning for hverdagslivet. Deres visjon er å innlemme spillernes kreativitet på banen i klær de kan være stolte av å bruke utenfor banen.

 

Hva er Vortex Rugby?

Vortex Rugby er et selskap som skaper rugbyklær for hverdagslivet. Selskapets fokus ler på å gi rugbyutøvere klær som passer til deres livsstil utenfor banen. Selskapet er dedikert til å skape unike plagg som gjenspeiler rugbykulturen.

 

Vortex Rugby designer og produserer klær for rugbyutøvere til bruk i deres daglige liv. Dette inkluderer alt fra komfortable fritidsklær til accessories, med en tydelig referanse til rugbyens verden.

 

Hva ønsker Vortex å bidra med i NRF?

Gjennom sponsing ønsker Vortex Rugby å hjelpe til med veksten av rugby utenfor de store nasjonene. De har en visjon om å lette den økonomiske byrden for spillere og bidra til sportens vekst gjennom arrangementer og sosiale medier.

Selskapets grunnlegger, Espen Campbell, har sine røtter fra Mo I Rana, Norge. Nå ønsker han å bistå norsk rugby.

Elsker rugby

For Vortex Rugby er rugby mer enn bare en sport. Det er et fellesskap, det er vennskap, det er karakterbygging, og det er inkluderende. Rugby er en idrett for alle, samtidig som det er et sted der man kan være seg selv. Og ikke minst – selve spillet er langt morsommere enn noe annet!

 

Hvorfor sponse et norsk lag?

Selskapets administrerende direktør er norsk, men har vokst opp i USA og sett mangel på muligheter for spillerutvikling og vekst av sporten. I takt med at rugby blir mer internasjonalt, ønsker Vortex å være en hjelpende hånd der de kan. De ønsker å starte denne støtten hjemme, og ved å sponsorere det norske herrelandslaget i 7s rugby, tar de det første steget mot å bidra til utviklingen av rugby i Norge.

 

Selskapets grunnlegger, Espen Campbell, har sine røtter fra Mo I Rana, Norge, selv om han vokste opp i San Francisco og studerte ved Fordham University i New York City. Han har spilt rugby på skolen, på universitetet, og i herreklassen. Nå bor han i Portugal, hvor han jobber for et teknologiselskap som gir ham muligheten til å vie mer tid til rugby. Med en personlig tilknytning til Norge ønsker Campbell å gi tilbake til sporten og støtte utviklingen av rugby i sitt hjemland.

 

Close Button