NRF E-Serie

NRF E-Sports Serie

Det er veldig lenge siden vi har kunnet spille rugby av noe slag, og vi kan fortsatt måtte vente en stund til vi kan igjen. Imidlertid dukker det alltid opp alternativer som hjelper oss å fylle tiden til vi gjør det! NRF er i ferd med å starte et nytt prosjekt for å holde klubber og medlemmer involvert og engasjert i disse tider. I dagens miljø vil vi ikke kunne spille rugby når som helst på grunn av sosial distansering. Så, NRF har laget en plan for å bringe rugby til alle i sikkerhet i hjemmet og komforten til sofaene sine. “Den virtuelle e-sports-turneringen”.

Hver klubb vil velge et medlem (mann / kvinne i alle aldre) som deres representant for turneringen. Hvis det er behov for en annen spiller per kamp, ​​er det tillatt. Turneringen vil følge samme format som normalt, med en kamp som spilles per uke, og poengsystemet forblir det samme. Målet for dette prosjektet er å holde nåværende medlemmer aktive og tilkoblet samtidig som de prøver å rekruttere og engasjere nye potensielle medlemmer. Dette prosjektet vil fungere som en reklamemekanisme for forbundet i å prøve å øke tilgjengeligheten til bevissthet om sporten.

Spillene vil bli streamet live over et system kalt TWITCH, som deretter blir lagt ut på NRFs Facebook-side og muligens YouTube-siden som gjør den mer tilgjengelig.

NRF E-Serie Lag Nyheter

Loading...
Oversikt
  • NRF E-Sport tabell
  • Siste 10 kamper
  • Alle kamper
  • Påmeldte lag
  • Tilhørende turneringer
  • Neste 10 kamper

NRF E-Sport tabell

OrganisasjonsnavnKamper spilt Kamper vunnet Kamper tapt Bonuspoeng Total poeng Måldifferanse
Bergen Rugby Klubb541319 - -
Blindern Rugbyklubb523210 - -
Horten Rugby Klubb541420 - -
NTNUI523412 - -
OSI Rugby50511 - -
Sandefjord Rugby532214 - -

ALLE KAMPER

Dato Tid Kampnr Hjemmelag Bortelag Bane Resultat Dommer
No data found...
Close Button