Sammen for seier!

Norsk Rugbyforbund har inngått et samarbeid med SISU og vi kan nå tilby høykvalitets tannbeskyttere i vår rugbyshop!

 

Tannbeskytterne er testet ut av spillere på våre landslag og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på produktet som tidligere har vært vanskelig å få tak i.

Fordelene med SISU er mange: Materialet gir perfekt passform:  Materialet i SISUs tannbeskyttere er utviklet ved Lund universitetssykehus, hvor det var nødvendig med sterk beskyttelse av tennene ved operasjoner i munnhulen.

Materialet lar deg forme dekselet selv. Dersom passformen ikke er perfekt setter du beskyttelsen tilbake i vannet, og du kan forme den til igjen.

Den umiddelbare fordelen med passformen er at tannbeskyttelsen holder seg på plass, sterkere og bedre enn andre munnbeskyttere.

Materialet er 1,6-2,4 mm tynt, noe som kombinert med perfekt passform gjør at du nesten ikke merker at du har munnbeskytteren i munnen. SISU gir beskyttelse som er sterkere enn vanlig EVA-beskyttelse. 1,6 mm gir 30 % og 2,4 mm gir hele 50 % bedre beskyttelse.

Beskyttelsens utforming bidrar til å spre kraften over hele kjeven, og perforeringene som svinger og delvis absorberer støtet, gjør at tannroten ikke er utsatt for vrikk.

Du kan puste, drikke og snakke normalt, selv om du har tannbeskytteren i munnen.

Produktet kan bestilles på Rugbyshop.

Close Button