Rugby Guttene tar over Bergen!

Rugbyguttene tar over Bergen,

I helgen reiste XVs herrelaget til Bergen for sin første leir under nye hovedtrener Richie White (var midlertidig trener i høst). Med pandemien har det vært lange og forstyrrede 2 år for rugby. Vi kom tilbake på banen ved å ønske Danmark velkommen til Oslo i oktober, med håp om normalitet til våren. Vi skulle etter planen spille 2 kamper i mai, men på grunn av nåværende situasjoner kan vi ikke reise for å spille Moldova som nylig rykket ned. Beslutningen om å ikke spille Moldova ble ikke tatt lett på, forbundet har jobbet utrettelig med Rugby Europe og Moldova for å finne et trygt, rimelig og nøytralt alternativ. Dessverre har ikke alle tre partene funnet en løsning, så den vil ikke bli spilt. I stedet vil XVs-laget legge all sin energi i Finland-kampen og se etter å starte det nye oppsettet med en seier.

Vi fikk fullt bergensvær velkommen i helgen; Fredag ​​var en fantastisk varm solrik vårdag. Lørdag var en blanding av regn, sol, regn, vind og sludd. Søndag var en kald, snørik vinterdag. Rugbysiden av helgen ble imidlertid stadig bedre. Fredagen besto av anmeldelser av nye skuespill, trekk, stiler og så videre. Delt arbeid for back moves og forwards med sine lineouts og scrums. Teamet viste seg å ha lagt ned det personlige arbeidet.

Lørdag Begynte med lagfrokost og deretter rett inn i andre spisser/backsplitter for å oppsummere detaljer. Strukturerte teamkjøringer ble deretter fulgt av kontaktarbeid. Etter lunsj delte gruppen på 30 spillere seg inn i to lag slik at det kunne spilles et “prøvespill” på 4x 15-minutters kvarter. Takk til Bergen Rugby Klubb for å organisere en dommer, touch-dommere og noen lokale fans. Kampen ble en god suksess og en god mulighet for trenerne til å se spillere i aksjon og teste ut noen nye metoder.

Søndag var en halv dag, da spillerne måtte reise hjem igjen. Det startet med en lang mobilitetsøkt, ledet av S+C-trener Aleks (som har ledet gode treningsøkter og laget personlige programmer for alle spillerne). Resten av formiddagen var fylt med analyser, oppsummering, gjennomkjøringer og restarter.

Laget møtes igjen i Stavanger i midten av april før de arrangerer Finland på Bislett Stadion 7. mai 2022. Sørg for at du også er der!

Hovedtrener, Richie White:
«Det var en god helgebygging mot vår neste kamp. Vi har satt en god kunnskapsbase i spillergruppen, og jeg ser frem til å gjøre forbedringer på vår neste leir for å forberede oss til Finland. Mye godt utført arbeid, og mer å gjøre.»

Teamleder, Karina Breuer:
“Jeg synes det var en flott helg selv om vi hadde en blanding av solskinn, regn og snø. Jeg vil også takke guttene og trenerne for en varm velkomst. Gleder meg til neste leir for å få dem til å vite bedre.»

Close Button