Snørugby inn på Norsk Tipping

Nå kan du spille på Snørugby på Norsk Tipping!

Gjennom NM-veka har det blitt satt odds på lagene i snørugby. Du kan spille på oddsen her:

Slik spiller du på oddsen

Men ikke alle kan spille – les mer her:
Gjennom NM-Veka vil Norsk Tipping sette odds på et utvalg av øvelsene. Her kommer noen regler og retningslinjer for utøvere og andre i nær tilknytning til lag/utøver.

  1. Det er strengt forbudt å spille på kamper/øvelser eget lag eller utøver deltar i. Det gjelder alle som er definert som deltakere under NM-Veka. Andre personer med sterk tilknytning til lag/utøver eller er ansatt/arbeidsgiver kan heller ikke spille på kamper/øvelser der den aktuelle klubben/deltaker er involvert.

Alle som kan påvirke et resultat må unnvære å spille på kampen/øvelsen. Det betyr ikke at vennskap med spillere er diskvalifiserende i seg selv. Du kan vedde på at vennen din lykkes eller feiler, gitt at du ikke har direkte påvirkning på resultatet.

  1. Norsk Tipping tilbyr ikke spill på enkeltutøvere under 18 år. Derimot tilbys spill på seniorlag som kan benytte seg av spillere/utøvere under 18 år.
  1. Spill er for de fleste en spennende aktivitet, men for noen utvikler det seg til et problem. Vi anbefaler alle nye og eksisterende kunder å lese spillevettreglene.

Kampfiksing er en alvorlig, kriminell handling. Det er derfor helt essensielt at forbundene gjør reglene kjent for klubbene og utøverne deres – inkludert de som jobber fast som frivillige etc.

Close Button