Åpent medlemsmøte Opptak av møtet

Møtet er avsluttet, men her finner du opptak av møtet.

Her finner du opptak av dette møtet:

Her finner du opptak av medlemsmøtet som ble holdt 11. juli.  https://us06web.zoom.us/rec/share/O2C7CRllJ8YPjoUNYeaYNKQN7ZjV93uuyVu8xcIyV2RxOzXY4EEzixUpwbvHv80X._n4ysHmmUuKnSfSK

Passord: LLFg5#fE

Kjære medlemmer i Norges Rugbyforbund,Vi ønsker å innkalle dere alle til et åpent, digitalt medlemsmøte som vil finne sted 11. juli kl. 19.30. Møtet er åpent for alle medlemmer i NRF, og vi oppfordrer dere til å delta.

Bakgrunnen for dette møtet er at styret har mottatt et brev som krever avholdelse av et ekstraordinært ting. Dette baserer seg på påstander om feil eller mangler ved Tinget som ble arrangert 10. juni 2023. Brevet er tilgjengelig for nedlasting på vår nettside, rugby.no.

På møtet vil vi gå grundig gjennom brevet og behandle alle punkter som er tatt opp. Det er viktig for oss å få en felles forståelse av situasjonen og diskutere eventuelle bekymringer eller spørsmål dere måtte ha.

Vi oppfordrer alle medlemmer til å delta aktivt og benytte anledningen til å uttrykke deres meninger og synspunkter. Din deltakelse er avgjørende for at vi som organisasjon kan ta riktige beslutninger og håndtere saken på en rettferdig og inkluderende måte.

Nederst finner du en lenke til det åpne møtet som vil foregå på zoom.

Vi ser frem til å møte dere alle på det åpne medlemsmøtet den 11. juli kl. 19.30. Sammen kan vi diskutere og finne en vei framover for Norges Rugbyforbund.

Med vennlig hilsen

Styret i Norges Rugbyforbund

Åpent Medlemsmøte

Time: Jul 11, 2023 07:30 PM Oslo

Join Zoom Meeting

https://us06web.zoom.us/j/88693633044

Meeting ID: 886 9363 3044

Foto: Kjell-Thore Leinhardt

Close Button