Nyheter




Beatrice Benvenuti har aldri selv spilt rugby, men er en stjerne som lyser vei med internasjonal karriere i spillet.

Oppdatert 20. august: OPPDATERES FORTLØPENDE!Beredskapsgruppen i NRF har tatt følgende vedtak:Barn og ungdom til om med 19 år kan spille

 –Det er mange som tror at rugby ikke er noe for dem, men de fleste som prøver det blir hekta, sier Ingrid Ringsrud som fronter vår #prøvogstopposs-kampanje for desember. Kampanjen er en del av den verdensomfattende kampanjen #tryandstopus fra World Rugby.

NRF tegner avtale med Solidsport: Avtalen innebærer at vi kan tilby våre klubber en egen kanal på Solidsport for å streame kamper direkte.

–Jeg elsket spillet fra første sekund, sier Ember, som er en av våre USTOPPELIGE i #prøvogstopposs-kampanjen for november.

Trenger din klubb midler til å drive rugby for barn eller ungdommer fremover, har dere aktivitetsdag, turnering eller andre arrangementer?

From national woman’s team coach in Jordan to Hamar; The Innlandet rugby club has been very lucky to get a new coach: Liam Robertson will co-coach the club’s players to new heights.

If you have been walking around Voldsløkka lately, you probably noticed that work is in progress.

  - Rehabilitering av gressmatta på Voldsløkka er veldig viktig for utvikling av rugby i hovedstaden, sier Trond Larsen leder

  Oppdateres fortløpende: Oppdatert 30.juni Store deler av norsk idrett er nå gjenåpnet. Dette gjelder all idrett for barn og

Styret i NRF har staket ny kurs for 2020-2024: Kjernen i planen er fokus på opplevelser som ny visjon skal

NRF har utarbeidet et nytt turneringsreglemenet for 7s. I reglementet får du svar på alt du trenger å vite om

Vi skal lage en kampanje for kvinnerugby og søker nå etter 10-15 jenter/kvinner som ønsker å stå frem og promotere

Landslaget for kvinner er sponset av Bakehuset.

I samarbeid med Bergen Rugbyklubb og Bergen kommune satser nå Norges Rugbyforbund på barn og unge i Bergen.

Activities
Activities
Close Button