Nyheter

Norges Rugbyforbund inviterer til stiftelsesmøte i Region Øst
Beatrice Benvenuti har aldri selv spilt rugby, men er en stjerne som lyser vei med internasjonal karriere i spillet.

Retningslinjer fra Norges Rugbyforbund gjelder nasjonalt. OBS, det er nå viktig å følge med på og overholde lokale restriksjoner!

 –Det er mange som tror at rugby ikke er noe for dem, men de fleste som prøver det blir hekta, sier Ingrid Ringsrud som fronter vår #prøvogstopposs-kampanje for desember. Kampanjen er en del av den verdensomfattende kampanjen #tryandstopus fra World Rugby.

NRF tegner avtale med Solidsport: Avtalen innebærer at vi kan tilby våre klubber en egen kanal på Solidsport for å streame kamper direkte.

–Jeg elsket spillet fra første sekund, sier Ember, som er en av våre USTOPPELIGE i #prøvogstopposs-kampanjen for november.

Trenger din klubb midler til å drive rugby for barn eller ungdommer fremover, har dere aktivitetsdag, turnering eller andre arrangementer?

Fra landslagstrener for damelaget i rugby i Jordan til Hamar; Innlandet rugbyklubb har vært så heldige å få ny trener på plass: Liam Robertson skal co-coache klubbens spillere til nye høyder.

  - Rehabilitering av gressmatta på Voldsløkka er veldig viktig for utvikling av rugby i hovedstaden, sier Trond Larsen leder

Aktiviteter
Aktiviteter
Close Button