Nordic 7s – Historisk Dag for Norsk Rugby

Historisk dag for Norsk Rugby. For første gang i historien har vi vært på turnering med 31 spillere + 6 officials, 2 trenere Cathinka Walberg og Bill Tirikula, ledet oss gjennom disse 2 dagene. I hoved turneringen, Norge spilte mot Svensk, Dansk og Finsk landslag. 3 kamper begge dagene. Laget vårt presenterte veldig bra. Vi har vunnet første kamp mot Danmark 17:10, og tapte mot Sverige 00:19 og 5:17 mot Finland den første dagen. Dag 2 har begynt med seier mot Danmark, uavgjort 17:17 mot Sverige og tap mot Finland 7:12.

 

Det var veldig mye bra rugby fordelt på 2 dager og laget vårt spilt bedre for hver kamp, og konkurransen ble bare tøffere for hver kamp. Vi er veldig stølte av jentene, de har gjort kjempebra jobb. Sverige var det sterkeste laget, som har vunnet de fleste kampene, og vunnet turneringen. Catharina Dyvi Knudtzon ble valgt av treneren som MVP (most valuble player) av turneringen fra alle norske spillere som har deltatt i Nordic Cup.

 

I utviklingsturneringen har Norge stilt opp med 2 lag. Her var det også veldig mye spennende rugby å se på. På begge lagene var det en god blanding av både veteraner, og ganske nye spillere, som aldri har spilt på landslaget før. Det var veldig god stemning på begge lagene, og den mest intense kampen av hele turneringen var kamp Norge blå mot Norge rød. Vi setter veldig stor pris på muligheten å kunne introdusere så mange nye spillere til International nivå av rugby. De har fått mye erfaring, og har gjort kjempebra jobb. I denne gruppen har vi spilt mot Danmark, Finland og Norge.

 

Vi takker Rugby Klubb Speed fra København for en fantastisk organisasjon, fantastisk vær og kjempegod stemning. Det er en helg vi kommer til å huske lenge! Etter alle kampene ble spilt har vi fått vite hvem som skal videre til Topp 24, som skal kjempe om plassen i Topp 12, som i begynnelsen av Juni skal spille EM i Zagreb (11-12 Juni) og i Budapest (17-18 Juni). Vi ønsker alle jentene lykke til og vi er kjempestolte av dere som representerte Norge denne helgen i København!!!

 

 

Close Button