Ny sponsor i NRF

Landslaget herrer 7s og Mydeermat (www.mydeermat.no) har signert kontrakt! Mydeermat leverer treningsmatter til hjemmebruk. Bruk koden NRF7s for å få 10% rabatt når du bestiller en Mydeermat ekstra stor treningsmatte for å trene som en proff!

 

 

Mydeermat er en liten familiebedrift og består av Benjamin og Aslaug Røhne.

– Kan dere fortelle litt om dere selv og bakgrunnen for at dere har startet opp med dette?

– Ideen fikk vi under den første nedstengingen av Norge, i mars 2020, sier Aslaug. ­– Vi er begge svært aktive og hjemmetrening ble en naturlig del av dagen da både Crossfit og Rugbyen stengte. Vi hadde en vanlig treningsmatte, og vi oppdaget raskt at den ikke holdt mål: den lå ikke stille, den tålte ikke vekter eller sko, og man kunne ikke trene ute med den. Etter å ha hørt meg klage i mange uker, foreslo Benjamin at vi lagde vår egen treningsmatte. Først lo jeg, og tenkte at han var gal, men så tenkte jeg meg om, og skjønte at det var en veldig god ide. Benjamin kom i kontakt med en produsent i Kina som sendte oss små utsnitt av treningsmatter.

Vi mottok mange ulike prøver, og vi var ikke fornøyde. Men det var en av prøvene som skilte seg ut. Den bestilte vi i en stor treningsmatte, og lot den gå på rundgang i Crossfit miljøet. Etter den hadde blitt testet under særdeles harde forhold og med veldig tøffe økter var tilbakemeldingene tydelige: Ingen hadde hatt en slik matte før, og alle spurte hvor vi hadde kjøpt den. Da kom vi til et punkt hvor vi måtte bestemme oss for om vi skulle satse eller ikke.

Vi hoppet i det, og bestilte 300 matter. Benjamin målte opp garasjen, og dersom vi ryddet alt, ville mattene få plass.

 

– Hvorfor ønsker dere å starte et samarbeid med landslaget herrer 7s og Norges Rugbyforbund? 

 

–Først og fremst er denne matten super for enhver person som driver med sport. Benjamin bruker den hver eneste dag når han tøyer ut og gjør ulike mobilitetsøvelser. I tillegg er matten ekstra stor, så store rugby karer vil ikke ha noe problem med å få plass. Den selges med livstidsgaranti, og er således et produkt som er ment å vare lenge.

Bra for miljøet og bra for lommeboka!

Benjamin startet å spille rugby i Frankrike da han var 12 år, og har spilt siden det. Han elsker sporten, miljøet og verdiene.

Jeg har også blitt godt kjent med rugbymiljøet og det er en sport som skiller seg fra mange andre sporter ved at den er veldig inkluderende, hele familier kommer for å være tilskuere og det er en positivitet som smitter over.

Vi ønsket å samarbeide med en slik kultur.

 

Kaptein Espen Høgset på landslaget herrer 7s med den nye matten.

 

–Hvem er treningsmatten beregnet for ?

–Treningsmatten vår er beregnet for alle type treningsøkter. Økter med sko, med vekter, yoga, pilates osv. Du kan også trene med den ute, noe som er deilig når det er varmt.

Vi har også solgt en del til småbarnsforeldre, da matten har vist seg å være svært populær blant de aller minste og de litt større barna som turner.

 

 

Kort om avtalen

–Vi er veldige takknemlige og glade for at Norges Rugbyforbund ønsker å samarbeide med oss.

Avtalen går ut på at man får 10% avslag på hver bestilling av en treningsmatte på www.Mydeermat.no ved oppgi koden: NRF7s

 

 

 

 

Close Button