Gratulasjoner til Kristoffer Borsheim

Gratulasjonene strømmer inn i forbindelse med Kristoffer Borsheims landskamp nummer 50 på lørdag. “Gratulerer Kristoffer! Det å representere sitt hjemland

Gratulasjonene strømmer inn i forbindelse med Kristoffer Borsheims landskamp nummer 50 på lørdag.

“Gratulerer Kristoffer! Det å representere sitt hjemland ved å spille på landslaget i sin sport er det kun få som klarer i sin idrettskarriere, men de som når dette er toppidrettsutøvere som lever og ånder for sin idrett og tar det som en stor ære. Men du Kristoffer er i ferd med å ta det store steget i norsk rugby hvor ingen mann eller kvinne har vært før, på lørdag spiller du din 50. landskamp og motstanderen er Bulgaria. I rugbymiljøet er dette stort, til og med om du spiller for et 6 nations-lag er dette stort, men du spiller for Norge hvor dette må sees på som en fantastisk hendelse og vi i NRF sender deg våre varmeste gratulasjoner som jeg er sikker på at hele rugby Norge står bak oss og ønsker å gratulere deg. Vi vil også få takke deg for alle årene du har gitt Alt for Norge, ikke bare på banen, men også utenfor hvor du har vært en super ambassadør og forbilde for rugby i Norge. Jeg håper du får en fantastisk opplevelse og kamp i Bergen på lørdag og vi ønsker deg og resten av troppen lykke til!”
Per Thorkildsen, President i Norges Rugbyforbund

“I would like to congratulate Kristoffer on reaching his 50th international cap for Norway , over the past year I’ve known him he has shown why he is such an important part of the XV team”
Mark James Allen, Men’s XV Head Coach

1. Jacques Steyn – Sør-Afrika

2. Martin Offiahs

3. Howard Lamb – England

4. Chester Williams – Springbox

5. Nick Phipps – Australia

6. Phil Kingsly Jones – trener Tonga

7. Rupert Moon – Wales

8. Markus Naylor – tidl England Saxons

9. Elvis Seveali’i – Samoa

10. Nick ‘The Honey Badger’ Cummins

11. Brian Ashton – tidl trener for England

Close Button