Satser på trenerkompetanse!

I 2023 skal vi øke fokus på trenerkompetanse og målet er at alle trenerne i forbundet skal få tilbud om videreutvikling, enten nasjonalt gjennom NIF og NRF eller internasjonalt gjennom Rugby Europe eller andre internasjonale forbund.

De fleste klubbene i NRF har nå fokus på Trenerløypa er i god gang med utdanning av trenerne.

I Strategiplanen for forbundet er det vedtatt at alle alle lag i NC, 15s serie, 13s serien og Norgesserien rulle har minst 1 med trener 1 kompetanse og at alle trenerne som har fullført Trener 1 føler seg ivaretatt. I år kommer vi også til intensivere satsingen på kvinnelige trenere og videreutvikling av Trener 1 trenere med programmer som Styrke & kondisjon, Active ( fokusert oppvarming med fokus på skadeforebyggende øvelser), 1. hjelp (åpent for alle) og en egen Superweek åpen for alle som jobber med kvinnerugby.

Slik ligger klubbene an pr nå:

På Topp finner vi klubbene Stavanger Rugbyklubb og Sagene IF. Stavanger rugbyklubb har flest trenere som har fullført Trener 1 med hele 5 trenere som har fullført Trener 1, mens Sagene IF har 4 Trener 1 og har som første klubb en trener med fullført Trener 2.

Close Button