Klar for streaming

NRF tegner avtale med Solidsport: Avtalen innebærer at vi kan tilby våre klubber en egen kanal på Solidsport for å streame kamper direkte.

 

 

Norsk rugby blir med Solidsport Nordens største streamingtjeneste for live sport som fortsetter å vokse. Med flere rettigheter i Sverige, Finland og Baltikum og over 50.000 live-kamper i 2019, har Solidsport nå tatt det første skrittet inn i Norge.

Interessen for livesening av idrett vokser med rekordfart:  Streamingtjenesten tilbyr en gratis løsning for alle lag og foreninger, uavhengig av nivå, for å kringkaste live og ta betalt for sine kamper. Alt som trengs er en smarttelefon eller et nettbrett og Solidsport Broadcast-appen. En modell som hittil har generert mer enn 50 millioner SEK i inntekter for sport i Norden og Baltikum.

– Vi har sett en økende interesse i Norge med stadig flere lag innen håndball, innebandy og fotball som lager egne kanaler og begynner å kringkaste sine kamper. Derfor føles det ekstra gøy at vi nå har signert vår første samarbeidsavtale med et idrettsforbund i Norge. Det er et marked med veldig stort potensiale og som vi ser frem til å takle på samme måte som vi allerede har gjort i andre markeder, sier Tobias Thalbäck, administrerende direktør i Solidsport.

Samarbeidet betyr først og fremst at alle kamper i seriene blir sendt direkte samtidig som ambisjonen er at all norsk rugby skal sendes på Solidsport.
– Solidsport ønsker å gjøre norsk rugby tilgjengelig på en måte som aldri har blitt gjort før og samtidig hjelpe alle klubber med å skape nye inntekter ved hjelp av direktesendinger. Konseptet er enkelt, hvert lag sender hjemmekampene sine live på sin egen kanal og skaper inntekter av supporterne som støtter klubben og kjøper tilgang til sine kamper på Solidsport.

Solidsport gjennomfører opplæring for alle medlemsklubber i Norges Rugbyforbund 21. november. Det er ventet at alle arrangørklubber deltar på denne.

Close Button