Gratis verktøy Mitt Varsel til alle rugbyklubber!

NIF tilbyr systemet MittVarsel gratis til alle idrettslag og idrettsråd. Meld deg på informasjonsmøte og kurs nå!

God innsikt og gode verktøy er nøkkelen til å sikre en god behandling av varslingssaker i norsk idrett. Norges Idrettsforbund tilbyr derfor systemet MittVarsel gratis til alle idrettslag og idrettsråd. Meld deg på informasjonsmøte og kurs nå!

MittVarsel er spesielt tilpasset idrettens behov i håndtering av varslingssaker og sikrer en trygg oppbevaring av sensitive personopplysninger. Vårt mål er at alle idrettslag og idrettsråd skal ta i bruk MittVarsel. Systemet er enkelt, trygt og tilgjengelig for alle organisasjonsledd i idretten.

Utrullingsløpet består av et introduksjonsmøte på 30 minutter og et to timer langt kurs, før du deretter får tilsendt en egen portal i MittVarsel.

Introduksjonsmøte
Møtet gir informasjon om hva MittVarsel er, hvilke fordeler systemet har, og overordnet informasjon om håndtering av varsler. Det varer i 30 minutter og følges på Teams. Introduksjonsmøtene arrangeres fra september til desember, og du melder deg på her.

Kurs
På kurset får du opplæring i rutiner, saksgang og bruk av den digitale portalen for varslingssaker. Kurset gjennomføres etter deltagelse på introduksjonsmøtet og er obligatorisk.

Påmelding skjer gjennom Min idrett. Gå til Min idrett – påmelding og søk deretter på «mitt varsel» for å få opp høstens kurs. Kursene holdes månedlig fra september til desember. Selve kurset gjennomføres på Teams og består av en teoretisk og en praktisk del. Alle vil få en egen testbruker og få prøvd ut systemet i løpet av kurset.

Portal i MittVarsel
Etter at kurset er gjennomført, vil du motta en e-post med portal i MittVarsel og relevant informasjon om varsling som bør legges på idrettslagets/idrettsrådets nettside.

Nå er ditt idrettslag/idrettsråd klar til å håndtere varsler på en trygg og sikker måte!

Norges idrettsforbund har nå lansert nye ressursider for varsling, og vi oppfordrer alle til å bli bedre kjent med disse sidene.

Close Button