Frivillige søkes til Barne- og ungdomskomitè

Hei alle rugbyvenner Norges rugbyforbund vil gjerne få lov til å takke alle som bidrar til å gjøre rugby gøy.

Hei alle rugbyvenner Norges rugbyforbund vil gjerne få lov til å takke alle som bidrar til å gjøre rugby gøy.
Vi vil forsøke å øke rugby aktiviteten i samtlige klubber med gode ideer.

Derfor vil vi gjerne sette sammen en barne og ungdoms komite bestående 4-5 personer i tillegg til Lee Johnson og meg selv. Kvinner oppfordres til å søke.
Formålet er at vi vil gjerne ha flere ideer til rugby aktivitet, samt at Komiteen vil sammen lete etter lokale rugby engasjerte mennesker, som vil bidra med å utvikle idretten vår lokalt (utviklings personer RDO`s)

Vi har allerede en del planer når det gjelder aktivitetsplan. Dvs hvordan ha det gøy med rugby enten det er union, league, aussie, rullestol eller gaelic. Det går rett og slett ut på lek og moro, å ha det gøy og sosialt. Formålet er å skaffe flere medlemmer i din klubb på en litt lettere måte enn hva vi opplever i dag.

En nasjonal utviklingsplan er også under utarbeidelse. Den håper vi skal fungere for SAMTLIGE klubber og lag i Norge i alle koder, til å trene opp spillere på lik måte opp til en viss alder. Når den er klar, vil den sendes ut på høring. Formålet er at de som vokser opp selv kan bestemme hva de vil spille, og at når barn og ungdommer fra forskjellige deler av landet møtes til kamp er de på samme nivå. Men glem aldri å ha det gøy.

PS! Norges rugbyforbund tvinger ingen til å å følge disse planene, men vi vil anbefale på det sterkeste.
Det å ha medlemmer/spillere under 18 år er en økonomisk gevinst.

Send oss gjerne en mail dersom du er interessert, og forklar gjerne hvorfor du vil være med i Barne- og ungdomskomiteen.

PS, har du spørsmål, er vi over gjennomsnittlig interessert å hjelpe deg. Vi vet at ALLE klubber og lag har forskjellige utfordringer i hele Norge.

Videresend gjerne link til dette innlegget til aktuelle personer i din klubb/krets

Ansvarlige Barn og Undom i NRF:
Lee Johnson (leejohnson@live.no)
Henrik Mærøe (henrik.maroe@rugby.no)

Med vennlig hilsen
Henrik Mærøe

Close Button