Anonym chat-tjeneste

– Det første skrittet er å snakke med noen, g det kan de gjøre helt anonymt med oss, sier Marte

– Det første skrittet er å snakke med noen, g det kan de gjøre helt anonymt med oss, sier Marte Ødegård i AntiDoping Norge

Dopingkontakten er en anonym chat-tjeneste for deg som vil ha svar på spørsmål om doping, trening og kroppspress.

 

Marte Ødegård svarer på anonyme spørsmål om doping på chattetjenesten, Dopingkontakten.

– Ingen fortjener å gå rundt med vonde tanker eller bekymringer. Det første skrittet er å snakke med noen, og det kan de gjøre helt anonymt med oss, sier Ødegård.

Sammen med to andre fagrådgivere fra Antidoping Norge svarer Ødegård på små- og store spørsmål hver eneste uke. Det er tydelig at tilbudet treffer en ung målgruppe.

Sjekk ut Dopingkontakten


Frustrerte over manglende resultater

– Vi får spørsmål om mange ting, men flere er frustrerte over manglende resultater av trening og «har et urealistisk syn på hvordan «drømmekroppen» ser ut. Vi opplever at mange ønsker en faglig og anonym vurdering på det de lurer på, og det får de, sier Ødegård og fortsetter:

– Samtidig er vi veldig glad for alle venner og kjærester som tar kontakt fordi de mistenker at en de er glade i doper seg. Da får de konkrete råd om hvordan de kan følge opp dette videre, fortsetter hun.

– Anonymiteten er viktig

Dopingkontakten ble lansert i 2016 og har siden den gang gitt faglige råd, helt anonymt.

– Mange sier de er glade for et tilbud hvor de kan få nøytral og faglig informasjon fra en troverdig kilde. At de i tillegg kan stille spørsmål helt anonymt, gjør det enklere å ta kontakt.

– Dersom du eller noen du kjenner ønsker svar på spørsmål om doping, trening eller kroppspress er det bare å klikke seg inn på dopingkontakten.no og få svar fra oss. Vi får spørsmål fra alle aldersgrupper og er glad for å dele våre erfaringer, sier Ødegård.

Dopingkontakten.no er godt bemannet ut juni.

 

Close Button